Buiten openingstijden 038 - 444 63 36
Dierenkliniek Staphorst /

Nanda ten Brinke

Dierenarts

Nanda ten Brinke
Nanda ten Brinke Dierenarts

De komende paar maanden ben ik, Nanda ten Brinke, de dierenarts bij dierenkliniek Staphorst. In elk geval tot en met december ben ik hier om uw huisdier te behandelen. Maar wie weet zijn jullie fijne cliënten en wil ik wel graag langer blijven.

Met mijn gezin samen woon ik sinds 2014 in Hattem. Ik heb diergeneeskunde gestudeerd in Gent, België en ben sinds 2006 dierenarts. Na mijn studie heb op diverse plekken in het land gewerkt. Ook heb ik een eigen praktijk in Zwolle gehad. Vanwege onze kinderwens en de extreme werkdruk in een eigen praktijk heb ik besloten die destijds te verkopen en ben in loondienst gegaan als dierenarts in een andere sector. Ik miste echter het cliënt-contact en dus ben ik sinds een jaar werkzaam als waarnemend dierenarts in klinieken die tijdelijk een dierenarts nodig hebben.

Mijn man en ik hebben drie kleine kinderen (7, 5 en 5 jaar oud) en een Ijslandse hond waar we onze handen aan vol hebben. Recent hebben we een old-timer camper gekocht waarin we heel veel moeten/mogen renoveren. En als ik nog eens een uurtje over heb dan probeer ik te leren drummen. Maar zoals vele ouders zullen herkennen is de tijd voor hobby’s erg lastig te combineren met kleine kinderen.

Ik hoop dat jullie de komende maanden blij met mij als dierenarts zullen zijn. Maar het mooist is het natuurlijk als u mij helemaal niet nodig heeft. Weet in elk geval dat u welkom bent. Ook gewoon voor een kennismaking, dat vinden we ook leuk!